Estrenem “Frederick” el projecte més íntim i personal d’aquests 19 anys de trajectòria teatral
by on setembre 15, 2023 in Espectacles

Després d’haver preestrenat a l’Auditori de Pineda de Mar, hem començat la temporada 2023 -2024 al festival Micròmetre presentant el nou espectacle “Frederick” on parlem d’art, dels artistes i d’una manera particular de veure el món, i ho fem a partir del preciós conte de Leo Lioni: FREDERICK.

Aquest conte que l‘any 2023 celebra el 60è aniversari de la seva publicació, és tot un clàssic i aquest serà el nostre humil homenatge. Lioni va escriure el conte com a una contrarèplica a la faula de la Cigarra i la Formiga, on la cigarra surt tant malparada per ser una “ociosa que només toca música i no produeix i treballa com la formiga”.

Partint del conte original hem creat un espectacle que és alhora una mena d’instal·lació-experiència-trajecte per veure en grups reduïts i de molt a prop. Una vivència preciosa per recordar en família i que reflecteix tota la delicadesa que hi ha en el conte original.

Teatre al detall © 2023 | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies