“La Motxilla de l’Ada” de Teatre al detall guanya el Premi Familiar de la Crítica 2021 i reivindica el teatre familiar com un art i una professió de primer nivell
by on març 21, 2022 in Espectacles

L’espectacle “La Motxilla de l’Ada”, de Teatre al Detall és el guanyador del VII Premi Familiar de la Crítica, que atorga anualment Recomana.cat, un web d’arts escèniques que proposa recomanacions a l’espectador fetes per prop de 40 crítics professionals. Va ser una felicitat inmensa rebre el reconeixent de @recomana_cat i compartir-ho amb part de l’equipàs que ha fet possible aquest espectacle!

 Gràcies al @grecfestivalbcn per la coproducció, per a confiar-hi amb ulls clucs. Gràcies i felicitats al director Joan Maria Segura al dramaturg Jordi Palet,  a la meravellosa música i companyia de La Tresca i la Verdesca, a l’escenògraf Víctor Peralta a il•luminador Yuri Plana a l’il•lustrador Adolfo Serra, al videocreador Xavi Chamarro al tècnic de so Pau Noheras i a l’ Anna Estol i la Desiré Povedano per la feina de comunicació i oficina.
Dediquem aquest premi a les nostres filles Nora i Irina, font infinita d’inspiració, a la Carla que ens va deixar la seva història, a l’Ada que ens vam trobar pel camí i a totes les persones que lluiten per desprendre’s de les seves motxilles.
Llarga vida a “La motxilla de l’Ada”. Esperem que volti molt per molts teatres de Catalunya (i mes enllà) i que la pugui gaudir molta gent!

“La motxilla de l’Ada” és la tercera part d’una trilogia dedicada a les nenes valentes, que va començar amb “l’Endrapasomnis”, Premi de la Crítica 2014, va continuar amb “La nena dels pardals”, Premi de la Crítica 2017 i que acaba amb “La motxilla de l’Ada” Premi de la Crítica 2021.

Teatre al detall © 2023 | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies