Història

Evidències (2005)

Teatre al detall naixem amb evidències, on teatralitzem la poesia de Jordi Cienfuegos (pròxima, imaginativa i que ens dona ales per crear i jugar molt amb el text). El magnífic treball i gran sentit de l'humor de la Pepa Calvo (la directora), fan possible un espectacle personal i divertit que obre una línia de creació per a futurs espectacles.

Guanyem el Premi a la Millor Actriu i a la Millor Direcció i som finalistes al Millor Espectacle i al Millor Espectacle per Votació Popular de la X Mostra de Teatre de Barcelona. Fem temporada al Versus Teatre de Barcelona. La versió en castellà "evidencias" participa a la Muestra de Teatro de Autores Contemporaneos de Alicante i a la Muestra de teatro de Alcalá de Henares.

Contra el progrés (2009)

El 2008 arriba a les nostres mans el text Contra el progrés de l'Esteve Soler, premiat al Theatertreffen de Berlín: set contes crítics, amb un humor molt negre i que ens fan pensar. Escollim en Joan Maria Segura, un director amb molt talent i personalitat per dirigir aquest espectacle tan expressionista. L'actor Dani Arrebola és el nostre gran fitxatge en la vessant interpretativa.

Estrenem a la Sala Beckett de Barcelona on fem temporada. També anem al Tantarantana, participem a la Muestra de Teatro de Autores Contemporáneos de Alicante i formem part de la trilogia En Contra (La Seca/Espai Brossa).

El Jardí de les Malícies (2011)

Ja feia algun temps que teníem aquest projecte entre mans, segurs que en podríem fer un espectacle creatiu, divertit, fresc i atrevit partint del llibre de poesia eròtica El Jardí de les malícies de Miquel Desclot i aconseguim crear aquest cabaret de poesia eròtica divertidíssim, elegant i un punt gamberro. Ens torna a dirigir en Joan Maria Segura (que ens acompanyarà també en els següents muntatges).

Estrenem al Versus Teatre de Barcelona, fem temporada al SAT i una llarguíssima i exitosa gira arreu de Catalunya.

Llepafils (2012)

Teníem ganes de fer teatre familiar i ens semblava que una història que passés en una cuina ens donaria tots els elements per jugar. Ens posem en contacte amb en Jordi Palet (Farrés brothers i cia) perquè escrigui la història d’aquest menut llepafils i repetim en la direcció, llums i escenografia.

Estrenem a Parets del Vallès el gener de 2012, participem a la Mostra d’Igualada i fem temporada al Jove Teatre Regina, al Teatre Poliorama i a l’Almeria Teatre dins de la progamació del MINIGREC 2013. Actualment hem superat les 125 funcions i seguim!

L’Endrapasomnis (2014)

Aquest conte de Michael Ende ens acompanyava des de que en Xavi explicava contes i ens surgeix la idea de convertir-lo en teatre. El talent d’en Jordi Palet el transforma en una història onírica, màgica i tendre i fem realitat el somni de treballar amb La tresca i la Verdesca que s’encarreguen de compondre i interpretar la Banda Sonora. Ens animem a crear un espectacle amb música en directe que s’estrena a la Mostra d’Igualada (2014) i que després inicia una gran gira per tot Catalunya.

Fem temporada al SAT, participem a la Fira de Titelles de Lleida i rebem el PREMI DE LA CRÍTICA 2014 al MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR.

Teatre al detall © 2023 | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies