Espectacles
tbk
Frederick

Un espectacle “especial i únic” que ens parla de la importància de la sensibilitat artística. Pensat per gaudir-lo íntimament, potenciant la proximitat, dins d’un espai que esdevé màgic. ESPECTACLE FAMILIAR.
 

tbk
La motxilla de l'Ada

Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." potser ha de canviar definitivament. Amb la música de la Tresca. ESPECTACLE FAMILIAR.
 

tbk
La Nena dels Pardals

Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Amb la música de la Tresca. ESPECTACLE FAMILIAR.
 
 

tbk
El núvol gris, gras i gros

Un petit espectacle proper, poètic, fet amb molt amor, que deixa embadalits als petits i entendreix als grans. ESPECTACLE FAMILIAR (de 0 a 5 anys).
 
 

tbk
Endrapasomnis

Una història onírica i màgica que parla de la por i del valor terapèutic dels contes. Amb la música de La Tresca!. ESPECTACLE FAMILIAR.
 
 

tbk
Llepafils

Tot hi cap en aquesta cuina on la fantasia, la imaginació, la creativitat i el sentit de l’humor es converteixen en els ingredients fonamentals. ESPECTACLE FAMILIAR.
 
 

tbk
El Jardí de les Malícies

Un divertit espetacle de poesia eròtica d'època. Atreviu-vos a mirar pel forat del pany i descobrir els versos guardats en els racons més íntims del desig.
 
 

tbk
Contra el Progrés

Set contes que barrejen humor i horror, mort i comèdia.Un mirall de fira que deforma la realitat, l'exagera. Un espectacle divertit, corrosiu i que no et deixarà indiferent.
 

tbk
Evidències

Un espetacle de cabaret poètic, plè de màgia i tendresa. Fet amb sentit de l'humor i sentit de l'amor. Una muntanya russa d'emocions . Una sorpresa constant!
 
 

Teatre al detall © 2023 | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies