Nova web i premi de la crítica!
by on maig 20, 2015 in Espectacles

Estrenem nova web i estem pletòrics!!!!­ Ens agrada moooolt! Felicitats Sergi Cugat i Jordi Vera per la feina tan ben feta!!!!

Com que ara tenim blog anirem explicant anècdotes dels bolos i publicant fotos curioses. Almenys aquesta és la nostra intenció!

Ja se que fa molt dies d’això, però com que no teníemblog aprofito ara per escriure-ho i que en quedi constància:

El dia 23 de març es van atorgar els PREMIS DE LA CRÍTICA, aquests són us premis que ja havien existit i que ara, des del portal recomana.cat es tornen a impulsar. Per cert recomanem el recomana.cat fervorosament: moltes opinions, molts espectacles, de segur que acabarà sent un lloc de referència.

Nosaltres estàvem nominats, ho sabíem des de feia setmanes. Els altres dos candidats: El Petit Príncep (La Perla/Àngel Llacer/Manu Guix) i DOT (Maduixa Teatre), dos espectacles boníssims!!!. La nominació ja ens semblava un gran premi.

El 23 ens vàrem posar guapos i cap a la DAM hi falta gent! Hi vam anar una part de l’equip: en Claudi Llobet, en Jordi López i en Toni López (La Tresca), en Joan Maria Segura (el dire) i nosaltres dos (en Xavi i la Txell).

El premi al Millor espectacle familiar era una de les categories noves i va ser el primer premi de la nit: i vam guanyar!!!! Així, arribar i moldre!!! Va ser molt emocionant!!! Estem contentíssims per aquest premi que ens dóna força per tirar endavant el nostre projecte teatral i que dóna ales al nostre ENDRAPASOMNIS!

Moltes felicitats a tot l’equip, sou fantàstics!!!!

post_1_foto

Teatre al detall © 2023 | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies