Col·laboradors
tbk

 

Llicenciat en Direcció i Dramatúrgia a l'Institut del Teatre i en Belles Arts a la Universitat de Barcelona.

Fundador, director i dramaturg de Farrés brothers i cia. També escriu i dirigeix a diverses companyies de teatre familiar.

Ha escrit els contes: Sabates, sabatetes i sabatots i M’han donat carbasses.

És autor de L’Endrapasomnis (2014) i Llepafils (2012).

https://centrifugant.wordpress.com

www.farresbrothers.com

 

tbk

 

Llicenciat en Direcció i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona .Ha cursat també estudis d’interpretació, cant i dansa.

Fundador d’ Egos Teatre, on dirigia i coreografiava. Ha dirigit espectacles com Killer, Udol, Lo tuyo y lo mio i va fer les coreografies de T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré.

Ens ha dirigit Contra el progrés, El Jardí de les Malícies, Llepafils i l’Endrapasomnis.

 

tbk

 

Grup de música format per Claudi Llobet, Jordi López i Toni López, i que compta amb tres discs: La tresca i la verdesca,“4”i l’Endrapasomnis.

Han fet els espectacles: Zum, A quant va la mel?, Històries d’aigua i Per un instant. També són autors i intèrprets de la visita cantada Tot passejant per l’etnològic o l’espectacle al Museu AGBAR.

A l’Endrapasomnis han fet la Banda Sonora de l’espectacle i estan dalt de l’escenari interpretant les cançons.

www.latresca.com

 

tbk

 

Ha treballat com a Il•luminador i tècnic de llum i so en diversos teatres (teatre de Vilanova del Vallès, Vallromanes, Castelldefels, Salou, Sala Trono), festivals (Castell de Perelada) i companyies (Cia Daraomai, cia. Pepa Plana, cia Alba Sarraute, cia. Marta Carrasco...).

Ha fet la il•luminació de l’Endrapasomnis i és el tècnic de llum i sò de l’espectacle.

 

tbk

 

Ha estudiat escenografia a l’Institut del teatre de Barcelona. Ha dissenyat i construït escenografies per a diverses companyies.

Actualment té una companyia pròpia de jocs de carrer Itinerària amb els jocs-espectacle El Laberint i Títeretú, amb els que va per tot el món.

Ens ha construït les escenografies de tots els nostres espectacles.

http://www.itinerania.com/

 

tbk

 

Estudia escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Dissenya l’escenografia, el vestuari i la il•luminació de molts espectacles. Col•labora amb companyies com Egos Teatre, Projecte Obskené, La Pulpe Teatre, La Roda Produccions, o la Companyia de dansa Roberto G. Alonso.

Per a Teatre al detall ha fet el vestuari i l’atrezzo de Llepafils i l’Endrapasomnis.

 

tbk

 

Exerceix la seva feina com a professional freelance al seu estudi de Calella des del 2009. Anteriorment havia treballat com a coordinador de l’Àrea de comunicació i imatge de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls (amb la que actualment encara col·labora) i a l'estudi de publicitat Publintur de Pineda de Mar.

Els seus últims treballs per a Teatre al detall són el disseny de les diapositives i el CD de l’Endrapasomnis, i la creació, amb el gran suport del seu informàtic de confiança, del nou lloc web de la companyia.

http://cuguigraphics.com/

 

tbk

 

Ha treballat en festivals com: GREC, Tàrrega, Mostra d’Igualada, Festival de Pallasses d’Andorra, Música Viva de Vic, Festival de Perelada, Festival de Sitges....

Il•luminador i tècnic de nombroses companyies: T. Lliure, Cia. Pepa Plana, Talleret de Salt, Cia. Ínfima la Puça, Metros, Sense Tempo, Cesc Gelabert...

Ens ha fet les llums d’Evidències, Contra el Progrés, El Jardí de les Malícies i Llepafils.

 

tbk

 

Titulat superior de música, especialitat de jazz, per l’ESMUC. Com a guitarrista ha tocat en diverses formacions. Actualment és professor del Taller de Músics de Barcelona.

Com a compositor i arranjador ha col·laborat amb Teatre Lliure, Comediants, Jordi Palet, Pep Tosar, Xicu Massó, Feliu Formossa i Sol Picó entre d’altres.

Ha fet la música de Llepafils.

 

tbk

 

Escriptor i traductor. Ha publicat els poemes Com si tinguessis temps , el dietari Retrobar l'ànima (Premi Marian Vayreda) i la novel·la Núvols com (Premi Enciclopèdia Catalana).

Ha fet, sobretot, traduccions per a teatre, com les versions en castellà de Tiquismiquis i Tragasueños, i també versions diverses de peces de Shakespeare, Molière, Pinter o Camus. És coautor, dels musicals Gaudí (2001) i Paradís. És professor de Blanquerna.

Ha traduït Llepafils i l'Endrapasomnis al castellà.

https://estevemiralles.wordpress.com/

 

tbk

 

Té més de 40 llibres escrits per a infants i joves, destaquen: Cançons de la lluna al barret, Juvenília, Com si de sempre, Fantasies, variacions i fuga.

Ha rebut diversos premis literaris: Premi Josep M. de Sagarra de traducció teatral, el Premi de la Generalitat a la millor traducció en vers, el Premi Crítica Serra d'Or en memòries o el Premio Nacional de Literatura infantil.

És l’autor del llibre: El Jardí de les Malícies.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Miquel_Desclot

 

tbk

 

Graduat en direcció i dramatúrgia per l’ Institut del Teatre de Barcelona. Ha escrit les obres: Runes, Davant de l’ home, Jo sóc un altre !, Contra el progrés, Contra la democràcia i Contra l’Amor.

Com a periodista treballa al Regió 7, a Com Ràdio i és membre del consell editorial de la revista teatral (Pausa). Ha traduït les obres de Sara Kane: 4’48 Psychosisi Cleansed.

És l'autor de Contra el progrés.

http://www.catalandrama.cat/autors/soler-esteve

 

tbk

 

Cursa estudis d'interpretació al Col•legi de Teatre de Barcelona i direcció cinematogràfica al C.E.C.C). Al teatre destaquen els seus treballs a Tortugues, l’Auca del Born, Satisfaccion, Constel•lacions, Macbeth, La Conquesta del Pol Sud, Contra el progrés, Contra la democràcia, Contra l’amor, Terror y Miseria en el Primer Franquismo, Retablo Valle-Inclán , Homenatge a Catalunya.

També ha participat en sèries de televisió com Mirall Trencat o Jet Lag.

És actor a Contra el progrés.

 

tbk

 

Com a músic ha treballat en la direcció i/o composició dels espectacles Mortadelo y Filemón, Pérez, el ratoncito de tus sueños, HabemusCristo, Cantant Biva’l rei... El 2005 publica el seu primer disc en solitari: Mirades.

Com a actor ha treballat a Mamma Mia, T’estimo, ets perfecte...ja et canviaré, Hair, SweeneyTodd, Company, Marrilywe roll along, Fama, La Perritxola, The Full Monty, Flor de Nit, El Retaule del flautista… I ha participat en moltes sèries de televisió i pel·lícules.

Ha fet l’espai sonor de Contra el progrés.

http://www.xaviermestres.net/

 

tbk

 

Llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona.

Autor de poesia, teatre i prosa. Publica els poemaris: Ojalá (Premi Laureà Mela. 2000) i L’àngel de la guarda és un mim que es diu ombra (Premi Martí Dot 1998) i Cuadernos de Otoño. Té diversos poemaris i novel•les inèdites.

Evidències està basada en els seus poemes.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Jordi_Cienfuegos

 

tbk

 

Fundadora de la cia Teatre del Repartidor. Ha dirigit: Terror y miseria en el primer Franquismo, Retablo Valle-Inclán, El galán fantasma, Amorios y burlas, Los Empeños de una casa, Los Sueños de Federico, entre molts d’altres. També ha fet d’actriu en nombrosos espectacles teatrals.

Guanyadora del premi a la Millor direcció de la X Mostra de Teatre de Barcelona per l’espectacle Evidències.

http://teatredelrepartidor.com/

 

tbk

 

Saxofonista, clarinetista, compositor, arreglista i directord’orquestra. Ha format part de diverses formacions de jazz i ha tocat arreu d’Europa en molts festivals de jazz.

Ha fet composicions i interpretacions per les obres de teatre Los Sueños de Federico, Histories del Zoo, Los Empeños de una casa, Evidències, El Galán Fantasma, Retablo Valle-Inclán y Terror y miseria en el primer franquismo.

Ha fet la música d'Evidències.

 

tbk

 

Fotògraf vocacional des de fa més de 50 anys. Forma part del col•lectiu Foto-Film Calella. Ha fet multitud d’exposicions col•lectives i individuals i ha guanyat nombrosos premis a nivell nacional i internacional.

El 1995 és nomenat Fotògraf de l’any per la Federació Catalana de fotografia.

Ha fet les fotos de tos els nostres espectacles.

 

tbk

 

Crític d’art i comissari independent, investigador en art i nous mitjans. Doctorat en societat de la Informació i del Coneixement per la UOC i Llicenciat en Història de l’Art per la UB. Ha desenvolupat la seva trajectòria amb un interès constant en l’art contemporani i l’art digital. Forma part de l’equip de comissaris del festival ArtFutura.

Ha fet el logo de la companyia i la il•lustració del programa de mà d'Evidències.

http://www.pauwaelder.com/

 

Teatre al detall © 2020 | Avís Legal | Política de cookies